Hieronder zie je de laatste berichten van 1Zwolle. Ga voor meer en volledige berichten naar 1zwolle.nl.

 • door Jan Burgman
  Veronica Loleo uit Kenia heeft zaterdagavond het parcoursrecord bij de Halve Marathon verbeterd. De Keniaanse kwam in 1.07.18 uur over de eindstreep op de Grote … Lees meer Het bericht In beeld: Nieuw parcoursrecord Halve Marathon Zwolle bij vrouwen, snelste man komt 2 seconden tekort verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Redactie 1Zwolle
  Duizenden hardlopers namen zaterdag deel aan de Halve Marathon van Zwolle. Voor de meesten staat de Halve Marathon hoog op het lijstje omdat het de … Lees meer Het bericht In beeld: Halve Marathon Zwolle meer dan alleen feestje voor hardlopers verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Peter Denekamp
  In een berging van een flat aan de Drapenierlaan in Stadshagen heeft zaterdag een elektrische scooter in brand gestaan. De brandweer schaalde op naar middelbrand. … Lees meer Het bericht In beeld: Elektrische scooter vat vlam in berging van flat in Stadshagen verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Peter Denekamp
  Ulu Spor speelt volgend seizoen opnieuw in de 4e klasse. Dat werd zaterdag duidelijk in eigen huis. Ulu Spor verloor het nacompetitieduel met 1-3 van … Lees meer Het bericht In beeld: Ulu Spor blijft jaartje in 4e klasse na verlies in eigen huis verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Hans Smit
  Benieuwd naar de Zwolse sportuitslagen van het weekend? Hier vind je alles op een rijtje. Zaterdag 8 juni 2024 Voetbal – HerenBe Quick ’28 – … Lees meer Het bericht Zwolse sportuitslagen op een rijtje verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Peter Denekamp
  Wie zaterdagochtend de spelersbus van Borussia Dortmund door Zwolle-Zuid zag rijden en dacht dat de Duitse selectie aan de bak moet tegen het eerste van … Lees meer Het bericht In beeld: Jeugdspelers internationale voetbalgrootmachten gaan de strijd aan in Zwolle-Zuid verscheen eerst op 1Zwolle.