Hieronder zie je de laatste berichten van 1Zwolle. Ga voor meer en volledige berichten naar 1zwolle.nl.

 • door Frits Westra
  Woensdagochtend vroeg is het koud en er is kans op nevel of mist in Overijssel. De kans op slecht zicht is in Twente groter dan … Lees meer Het bericht Het weer: Droog en kans op mist in de ochtend verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Peter Denekamp
  De politie heeft dinsdag een 36-jarige vrachtwagenchauffeur uit Alblasserdam aangehouden. De man bestuurde onder invloed de vrachtwagencombinatie die een container vol schroot verloor op de … Lees meer Het bericht In beeld: Trucker onder invloed veroorzaakt ravage op spoorwegovergang Nieuwe Veerallee verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Peter Denekamp
  Meer dan 21 jaar begon zijn werkdag met het aantrekken van het politie-uniform. De afgelopen vijf jaar deed hij dat als wijkagent in Holtenbroek. Daar … Lees meer Het bericht Wijkagent Berthold Snippe zwaait af bij politie, maar blijft boeven vangen in Zwolle verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Redactie 1Zwolle
  Een container is dinsdagochtend op de Nieuwe Veerallee van een vrachtwagen gevallen en op het spoor terechtgekomen. Tussen Zwolle en Kampen rijden hierdoor geen treinen. … Lees meer Het bericht Container op spoor, treinverkeer Zwolle – Kampen ligt stil verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Dick Algra
  Een veel bekeken serie op televisie, tussen 1955 en 1975, was Swiebertje, met Bromsnor en Saartje. Daarnaast was er nog de burgemeester, eigenlijk een wereldvreemde … Lees meer Het bericht Burgemeester verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Frits Westra
  Dinsdag is het droog en rustig weer in Zwolle. De dag gaat nevelig en koud van start, een temperatuur dicht bij het vriespunt. Waarschijnlijk wordt … Lees meer Het bericht Het weer: Droog, rustig en wat zon verscheen eerst op 1Zwolle.