Hieronder zie je de laatste berichten van 1Zwolle. Ga voor meer en volledige berichten naar 1zwolle.nl.

 • door Redactie 1Zwolle
  Tussen Zwolle en ’t Harde rijden donderdagmiddag geen treinen. De Nederlands Spoorwegen en ProRail melden dat er op het traject een aanrijding heeft plaatsgevonden. Tussen … Lees meer Het bericht Treinverkeer tussen Zwolle en ’t Harde verstoord verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Redactie 1Zwolle
  Pier (90) en Jo (87) Hoekstra waren woensdag 65 jaar getrouwd. Burgemeester Peter Snijders ging vandaag bij het echtpaar op bezoek om ze te feliciteren. … Lees meer Het bericht Pier en Jo Hoekstra vieren briljanten huwelijk in Zwolle verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Redactie 1Zwolle
  De KNVB heeft de wedstrijden voor de eerste ronde van het districtsbekertoernooi bekendgemaakt. De onderstaande duels staan in de agenda voor zaterdag 21 oktober. OWIOS … Lees meer Het bericht Loting eerste ronde districtsbeker: dit zijn de tegenstanders van Zwolse voetbalclubs verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Dick Algra
  ’t Leek mij, rond m’n dertigste, wel een geschikte plek om te wonen, als ik wat oud en hulpbehoevend zou zijn. Op loopafstand van de … Lees meer Het bericht Dick zien veraaltien: Theodorakapel verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Peter Denekamp
  Het leegstaande pand van Hostellerie Vogelesangh aan de Hanesteenseweg in Hattemerbroek is donderdag door brand verwoest. Omstreeks 3.30 uur werd de brandweer van Hattem gealarmeerd, tijdens … Lees meer Het bericht Uitslaande brand verwoest leegstaand hostel in Hattemerbroek verscheen eerst op 1Zwolle.
 • door Frits Westra
  Donderdag begint met zonneschijn boven Zwolle. Wolken zijn er ook al, maar nog niet zo veel als in de middag en avond. De bewolking hoort … Lees meer Het bericht Het weer: Zachte en zonnige start, later meer bewolking verscheen eerst op 1Zwolle.