Nick Hendriks naar DOS Kampen, Allan Bakker blijft

DOS Kampen heeft de eerste versterking voor volgend seizoen binnen. Nick Hendriks, al jaren een vaste waarde in het eerste elftal van Go-Ahead Kampen, speelt volgend seizoen op sportpark De Maten.Hij heeft getekend voor twee jaar. De 25-jarige linksbenige verdediger die ook op het middenveld prima uit de voeten kan heeft zin in de nieuwe uitdaging: “Ik heb een prima tijd gehad bij Go-Ahead, en heb daar enorm veel geleerd. Maar ik was toe aan iets nieuws en heb enorm veel zin om samen met Allan Bakker, met wie ik al jaren goed bevriend ben, bij DOS te gaan voetballen.Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “We zijn enorm blij dat Nick voor DOS heeft gekozen. Met zijn ervaring en winnaarsmentaliteit iemand die perfect bij ons past. Bovendien passen zijn kwaliteiten prima bij het spel dat onze hoofdtrainer Johan Pitstra graag wil spelen”.Van de bestaande selectie heeft Allan Bakker inmiddels zijn woord aan DOS gegeven. De snelle en gemakkelijk scorende buitenspeler heeft eveneens getekend voor twee jaar. De komende dagen zal de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen steeds meer vorm gaan aannemen.