Help MFC De Toekomst aan zonnepanelen

Het Multifunctioneel Centrum ‘De Toekomst’ in Wilsum heeft eind 2005 de deuren geopend en is dé ontmoetingsplaats in Wilsum. MFC De Toekomst wordt onder andere gebruikt door sportverenigingen, muziekverenigingen, de werkgroep 55+ en de vereniging dorpsbelangen. MFC De Toekomst is een plek voor sportieve en culturele activiteiten, maar ook een prima locatie om een verjaardag of bruiloft te vieren. MFC De Toekomst wil heel graag zonnepanelen. Het bestuur van de stichting die de exploitatie van het MFC verzorgt probeert al lange tijd hiervoor subsidie te krijgen. Van de Rabobank krijgen we nu een unieke kans: De Rabobank wil een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving. Daarom investeert de Rabobank in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen waaronder dorpshuizen. Hiervoor is de Rabobank een actie gestart: Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen. 

Wij hebben ons eind december voor deze actie ingeschreven. Waarom? We willen graag ons dorpshuis verduurzamen. We hebben hiervoor al een volgende stap gezet door een proef te doen met ledverlichting in de grote zaal van het MFC. Met de mogelijke financiële steun van de Rabobank kan MFC De Toekomst een zonnepaneleninstallatie laten aanleggen. Dit is een enorme stap in de verduurzaming van het gebouw! De inschrijvingen voor de actie van de Rabobank zijn beoordeeld en wij zijn gekozen voor de beslissende tweede ronde van deze geweldige actie. De winnende panden ontvangen maar liefst 50% van de kosten voor aanschaf en installatie van zonnepanelen. Dit wordt geregeld samen met SolarNRG, partner van de Rabobank. 

Bent u lid van de Rabobank? Help ons dan! Leden kunnen online stemmen van 28 februari tot en met 31 maart op rabobank.nl/wonen.  Steun het initiatief om zonnepanelen voor MFC De Toekomst mogelijk te maken! 

Stem op MFC De Toekomst De winnaars worden bekend gemaakt in de week van 18 april. Kijk voor meer informatie over MFC De Toekomst op www.mfcdetoekomst.nl of op Facebook (mfc wilsum). Alvast bedankt voor uw hulp!