Vrijwel complete selectie DOS Kampen heeft bijgetekend

De afgelopen weken is al naar buiten gebracht dat diverse sterkhouders hun contract met DOS hebben verlengd. Inmiddels is duidelijk dat de selectie grotendeels in tact blijft. Ruben Meijer heeft te kennen gegeven de club te verlaten. Hij zet zijn voetballoopbaan voort bij SVI.

De overige spelers hebben vrijwel allemaal te kennen gegeven om ook volgend jaar de geelzwarte kleuren van DOS te dragen. Als eerste en tot nu toe enige versterking is de komst van Nick Hendriks (Go-Ahead Kampen) bekend gemaakt.Momenteel is het MT nog met enkele nieuwkomers in gesprek.

Daarnaast worden enkele talentvolle spelers uit de eigen jeugd aan de hoofdmacht toegevoegd.Het MT is blij dat vrijwel alle spelers nog minimaal ÊÊn jaar de club trouw blijven. Sommigen hebben hun ja-woord zelfs voor twee jaar gegeven. Dat biedt een goede basis voor de toekomst. DOS zet daarmee de ambitie voort om, met grotendeels eigen jongens en talentvolle jeugd, waar dit seizoen Matthijs de Blok een uitstekend voorbeeld van is gebleken, een rol te spelen in de 1e klasse.