Jelle Visscher nieuwe coach Wit-Blauw

Vanaf komend seizoen zal Visscher doorschuiven naar de functie als hoofdcoach van Wit-Blauw. Jelle heeft dertien jaar in de selectie gekorfbald, daarna een jaar rust genomen en het huidige seizoen coacht hij het tweede van Wit-Blauw. Hij heeft zich bij Wit-Blauw/Green Organics 2 goed ontwikkeld en laten zien een zeer talentvolle trainer te zijn die veel energie mee brengt. Het plan om hem te benaderen voor de rol als hoofdtrainer kwam in een stroomversnelling, nadat Pascal Zegwaard aangaf te willen stoppen als hoofdcoach aan het eind van dit seizoen.

De ontwikkeling welke hij heeft gemaakt met het tweede, zowel op persoonlijk vlak van zijn spelers als ook de prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven. Afgelopen zaterdag wist hij het tweede sinds jaren weer terug te loodsen naar de Overgangsklasse! Jelle zal een contract ondertekenen voor twee jaar met een optie voor een derde jaar.