Trainer Christiaan Akse verlengt contract bij v.v. Wilsum

De 32e jarige Christaan Akse uit Meppel is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij v.v. Wilsum. Beide partijen zijn contractverlenging voor een jaar overeengekomen. Akse is bezig aan zijn eerste seizoen bij de 4e klasser. 

Akse was vorig seizoen nog trainer bij het fusieteam ST FC Meppel / Alcides JO19 en is dit seizoen voor het eerst eindverantwoordelijk bij de senioren. Het bestuur en Akse zijn erg tevreden over de samenwerking en resultaten. Wilsum is dit seizoen prima begonnen en staat op de 6e plaats in de 4e klasse E. 

Wilsum heeft sportieve ambities en ziet in Akse een trainer die hieraan een grote bijdrage kan leveren. “We hebben met Christiaan een jonge ambitieuze trainer aan onze vereniging kunnen binden”, aldus voorzitter Gerdinand Fix. “Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft Christiaan als juniorentrainer al veel ervaring opgedaan. Christiaan combineert zijn voetbalvisie met veel enthousiasme en is erg gedreven.” Wilsum wil zich handhaven in de 4e klasse en zal door de versterkte degradatieregeling daarom in het linker rijtje moeten eindigen.