Erwin Brem stopt na dit seizoen als hoofdtrainer bij Go-Ahead Kampen

Erwin Brem heeft aan de Technische commissie, de staf en spelers van het eerste elftal aangegeven zijn lopende contract 2022/2023 niet te willen verlengen.

In de gesprekken die de afgelopen weken zijn gevoerd met spelers, staf en de TC, is duidelijk geworden dat Erwin, ondanks goede persoonlijke contacten, door een verschil van inzicht onvoldoende draagvlak ervaart voor zijn aanpak en werkwijze voor nog een extra seizoen. Erwin geeft aan dat hij de energie, die hij met bezieling vanaf het begin van het seizoen in de ontwikkeling van het individu en het team heeft gestopt, de rest van het seizoen zal blijven geven om samen met de spelers en staf te blijven werken aan de gestelde doelen.

De TC geeft aan de keuze van Erwin te begrijpen en te respecteren.