Kampenion buigt in Buitenpost

Op de foto (links): Gert-Jan de Lange en Kaj Ronde (© Trip &.Wessels)

Dat de Friese fierljeppers in Buitenpost niet alleen met de polsstok ver kunnen komen maar ook met het 40 millimeter pingpongballetje, daar kwam Kampenion na een lange middag achter. De Kamper heren reisden 100 km naar het noorden en keerden met een 5 – 2 verlies huiswaarts. 
Kaj Ronde en Gert-Jan de Lange wonnen een partij en Mark Hankel bleef op nul steken. Ronde en De Lange verloren nipt het dubbelspel. 
Komende zaterdag speelt Kampenion 1 thuis tegen Hilversum 1. De wedstrijd is niet op de radio te volgen maar wel live op het YouTubekanaal van Kampenion. 

Kampenion 2, uitkomend in de Hoofdklasse, is hard op stoom naar de 3e divisie. Het versloeg in een thuiswedstrijd afgelopen vrijdag De Brug 2 uit Apeldoorn met 8 – 2. Thomas Niemeijer en Ton Ringenier wonnen hun drie partijen en Robin Lieftink won er twee. 
Halverwege de competitie staan zij met zeven punten voorsprong op de eerste plek. 

Het eerste jeugdteam behaalde een opzienbarende score. In Genemuiden won Jong Kampenion 1 met maar liefst 0 – 10 van GTC 3. De kleine Thijs Regterschot zette een grootse prestatie neer; hij won twee partijen in drie games, een in vieren en een met minimaal verschil in de vijfde game. Nika van der Meulen verloor geen enkele game. Samen wonnen zij ook de beide dubbelspelen. Opgemerkt zij dat GTC 3 niet in de sterkste opstelling achter de tafel verscheen. Kampenion 1 staat aan kop, weliswaar met een wedstrijd meer gespeeld dan de nummer 2, Trias 4.