Vanmiddag in IJsselmond Sport: DOS’37 – DOS Kampen en KV Wit Blauw – Sparta Zwolle en de prijsuitreiking topscorers-lijst.

Vanmiddag in IJsselmond Sport:

VOETBAL LIVE:
De halve finale van de nacompetitie Vanuit Vriezenveen Live de wedstrijd DOS’37 – DOS Kampen.

Uitreiking IJsselmond Sport topscorers prijzen

Zaterdagmiddag zal er in onze studio de prijsuitreiking plaatsvinden van de jaarlijkse IJsselmond Sport Topscorers-lijst. De winnaar Wilbert Wessels van Go-Ahead (27 treffers) Zal de Kamper Gouden schoen in ontvangst nemen. De nummer twee Jonno Pruim van’ s-Heerenbroek (18 treffers) krijgt de zilveren variant in zijn bezit. Helaas is nr. 3 Jonathan van Marle van IJVV (17 treffers) verhinderd. Hij zal op een ander moment c.q. gelegenheid de bronzen schoen ontvangen. Op een leuke en gezellige wijze zal presentator Giuseppe Rigano met de topscorers aan tafel terugblikken op het afgelopen seizoen, waarna aansluitend de prijsuitreiking zal volgen.

Korbal live: Wit Blauw – Sparta Zwolle

Komende zaterdag kan KV Wit-Blauw geschiedenis schrijven door voor het eerst is zijn bestaan promotie af te dwingen naar het hoogste korfbal niveau van Nederland. Het moet dan thuis gaan gebeuren tegen naaste titel concurrent Sparta uit Zwolle. De Zwollenaren staan op slechts 1 punt achterstand op de Kamper koploper. Bij winst pakken de Wit-blauwers het kampioenschap met daaraan verbonden de promotie. RTV Ijsselmond Sport is komende zaterdag live bij deze zeer spannende kampioenswedstrijd aanwezig via live bijdragen van Wijtze Velema.

De uitzending is te volgen op 106.4FM, DAB+ Kanaal 7B of online via de player in de rechterbalk hierboven.