Ping Pong Stars: een sportief avontuur

Op zaterdag 23 september is het zover: Kampenion trapt opnieuw af met Ping Pong Stars, hét spektakel voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. De Kamper tafeltennisvereniging staat te popelen om de jeugd mee te nemen op een fantastische reis vol tafeltennisplezier. En geloof ons, dit is geen gewoon tafeltennis – dit is tafeltennis op sterrenniveau!

Bij Ping Pong Stars draait alles om bewegen, lachen en vooral heel veel spelen! Bij Kampenion hebben ze een magische mix van te gekke spelletjes bedacht die perfect passen bij de wilde en vrije geest van kinderen. Hier draait alles om plezier, opwinding en de adrenalinekick van tafeltennis. Kampenion leert de kids mikken, raken en hooghouden op een manier die hun motorische vaardigheden aanspreekt.

Dus, noteer deze data in je agenda: 23 en 30 september, en 7 en 14 oktober. Elke zaterdagochtend om 10.00 uur barst het feest los in de eigen mooie accommodatie op Sportpark De Maten: De Maten 6, in Kampen. Jonge, enthousiaste trainers van de club, samen met eigen jeugdleden, staan te popelen om jou te verwelkomen in deze Ping Pong Stars-gekte.

Het wordt nog mooier: de totale kosten voor deze onvergetelijke ervaring bedragen slechts 6 euro! Geloof ons, dit is een koopje voor zoveel plezier en activiteit.

Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan via het aanmeldformulier op www.kampenion.nl en maak je klaar voor het avontuur van je leven! Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel niet om een e-mail te sturen naar welkom@kampenion.nl of een Whatsapp-bericht naar 06-29212157. Tot snel, Ping Pong Stars!