Voetbalschool DOS Kampen is weer van start gegaan

De Voetbalschool van DOS Kampen is weer van start gegaan! Kinderen in de leeftijd van 4,5 t/m 7 jaar kunnen dan onder leiding van enthousiaste en deskundige trainers aan de slag met de bal om de eerste voetbalvaardigheden spelenderwijs onder de knie te krijgen.

Aan bod komen onder andere: de voornaamste spelregels, techniek (trappen, bal aannemen, mikken), samenspelen en het leren omgaan met winst, verlies en spanning.

De Voetbalschool is elke woensdagmiddag van 14.45 -15.45 uur en is zowel voor jongens als meisjes die graag voetballen. Voetbalkleding en –schoenen zijn niet per se nodig. Oude kleren en gewone schoenen die smerig mogen worden, zijn al voldoende. Coördinator Henk Albers: “Het is prachtig om die enthousiaste kinderen te zien spelen! En elke keer komen er toch diverse talenten bovendrijven. Neem nu Thomas van den Belt die vanaf deze zomer voor Feyenoord voetbalt. Daar zijn we trots op en ons doel is dat onze voetbalschool nog veel van deze talenten op gaat brengen. Maar spelvreugde staat voorop!”

Deelname is gratis en ook kinderen die al lid zijn van de club, zijn van harte welkom! De Voetbalschool wordt ook dit seizoen weer mogelijk gemaakt door AH Stationskwartier en Lovinkstraat.