Set-Up verliest van S.S.S. Barneveld

IJsselmuiden – Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen SSS HS 2 op het programma, nadat alle focus op Set-Up’s eigen IJsselderby lag tussen Heren 2 en Heren 3. Kon men na wat vertraging iets na 19:00 uur beginnen. Na vorige week 4-0 verloren te hebben in Zwolle, ging Set-Up met volle focus de wedstrijd in.

Er werd sterk begonnen met een goeie service druk, waardoor de pass van SSS bleef hangen en zodoende steeds minder in hun aanvallend spel kwam. Set-Up bleef aandringen en na een mooie set met veel steun vanuit het publiek eindigde dit in een set stand van 25-18 voor de mannen uit IJsselmuiden.

De 2e set begon Set-Up met een goed gevoel, men had immers de eerste set weten te pakken door echt hun eigen spel te spelen. Er was in de 2e set toch wat minder service druk en de scherpte ontbrak een beetje, de set verliep redelijk gelijk tot er aan de kant van IJsselmuiden toch een paar ballen zo op de grond vielen. Hierdoor liepen de Barnevelders een paar punten uit. 19-25

De 3e set begon eigenlijk hetzelfde, Set-Up probeerde in eigen spel te komen door de druk op te voeren, helaas waren er nog steeds balletjes die zomaar op de grond vielen. SSS kwam steeds iets meer in hun spel en werden wat rustiger waardoor fouten niet veel voorkwamen. Zelfs na een paar wissels bij Set-Up bleef SSS de boventoon voeren en trok zo deze set naar zich toe met 21-25.

De Laatste set was natuurlijk een set voor Set-Up om volle bak erin te gaan zodat men die 5e set nog konden pakken, met een goede mindset en behoorlijk kabaal van de tribune liep Set-Up weer het veld in. Het bleek weer een herhaling te worden van set 2 & 3, Set-Up speelde stabiel en pakte punt voor punt. Helaas deed SSS dit ook en net weer met iets meer precisie en efficiëntie waardoor ook de laatste set werd gewonnen door SSS HS 2. 19-25
Uitslag: H. van Dieren Set Up HS 1 – S.S.S. HS 2 | 1 – 3

Volgende week (21-10) speelt Set-Up nationale beker in Deventer tegen Avior en Bruins Olhaco.
De volgende thuiswedstrijd is op 4 November om 19:00 tegen Athena Group VVH HS1.