In Kampen aangehouden overvallers komen uit noorden en Randstad

De vier overvallers van Veilinghuis de Voorstraat in Zwolle, die dinsdag in Kampen werden aangehouden, komen uit het noorden van het land en de Randstad. Politiewoordvoerder Anne Coenen meldt dat het gaat om een 31-jarige man uit Delfzijl, een Schiedammer (25) en twee mannen uit Groningen van 25 en 44 jaar.

De politie kreeg dinsdag omstreeks 14.30 uur een melding binnen over een overval bij het veilinghuis in Zwolle. De politie meldde later dat er een ruit was vernield en dat het om in een inbraak ging. Nu de informatie bij de politie compleet is, blijkt het toch om een overval te gaan.

De overvallers sloegen op de vlucht per auto. De vluchtauto werd korte tijd na de overval klemgereden op de toerit van de N50 in Kampen-Zuid.