Guido Vlierhuis nieuwe hoofdtrainer ‘s-Heerenbroek

De 48-jarige Kampenaar Guido Vlierhuis is vanaf volgend seizoen de hoofdtrainer van het eerste elftal. Door het naderende vertrek van Freddie v/d Burg, die na dit seizoen terugkeert bij DOS Kampen, was ‘s-Heerenbroek op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen, welke het nu dus gevonden heeft in de persoon van Guido Vlierhuis.

Guido is in het dagelijks leven werkzaam bij de Gemeente Kampen en heeft als voetbalspeler met name een verleden bij DOS Kampen, waar hij uitkwam op hoofdklasse- en eersteklasseniveau.

Tussentijds heeft hij nog een tweetal jaren bij Hatto Heim gevoetbald. Als hoofdtrainer heeft hij al de nodige ervaringen opgedaan bij DOS Kampen (destijds 1e klasse) en OWIOS (destijds 2e klasse). Na zijn periode bij OWIOS heeft hij tijdelijk afstand genomen van het hoofdtrainerschap, maar daar komt vanaf volgend seizoen dus verandering in.

Guido Vlierhuis nieuwe hoofdtrainer ‘s-Heerenbroek