Uitreiking Predicaat Hofleverancier De Groot Diervoerders

Zijne Majesteit de Koning heeft besloten het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” toe te kennen aan De Groot Diervoerders B.V. Het bedrijf vierde zaterdag 18 mei haar 100-jarig bestaan met een feestelijke open dag. De Commissaris van de Koning, de heer Andries Heidema, maakte tijdens het jubileumfeest de toekenning van het predicaat officieel bekend.

Het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven, die niet noodzakelijkerwijs aan het Hof hoeven te leveren. Het gaat om bedrijven van ten minste honderd jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Het predicaat geeft recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”.