Hieronder zie je de laatste berichten van 1Zwolle. Ga voor meer en volledige berichten naar 1zwolle.nl.

  • door Frits Westra
    Vrijdag ligt Zwolle in zachte en vochtige lucht. ’s Morgens vroeg kan gemakkelijk mist ontstaan, die traag oplost. Een font met grijze bewolking treuzelt in … Lees meer Het bericht Het weer: ’s Morgens kans op mist, mogelijk ook regen verscheen eerst op 1Zwolle.
  • door Redactie 1Zwolle
    Op het fietspad langs de Boerendanserdijk is donderdag een jonge vrouw op een scooter aangereden door een automobiliste. De scooterrijdster is per ambulance overgebracht naar … Lees meer Het bericht Scooterrijdster gewond naar ziekenhuis na aanrijding in Zwolle verscheen eerst op 1Zwolle.
  • door Redactie 1Zwolle
    De indiepopband Rondé is de komende periode twee keer te zien in Hedon. Momenteel heeft de band veel media-aandacht: boegbeeld van de act Rikki Borgelt … Lees meer Het bericht Twee optredens van Rondé in Hedon verscheen eerst op 1Zwolle.
  • door Obbe Bakker
    Op de campus van hogeschool Windesheim zijn de eerste 42 flexwoningen bijna klaar. De woningen zijn geplaatst op het terrein van de hogeschool en bedoeld … Lees meer Het bericht In beeld: Eerste Zwolse flexwoningen bijna klaar op campus Windesheim verscheen eerst op 1Zwolle.
  • door Redactie 1Kampen
    Om aan de Spreidingswet te voldoen moet de gemeente Kampen 308 asielzoekers opvangen. Om aan die opdracht te voldoen zocht de gemeente contact met Dronten. … Lees meer Het bericht Dronten springt bij door 200 asielzoekers op te vangen voor gemeente Kampen verscheen eerst op 1Zwolle.
  • door Dick Algra
    Wat mag Zwolle toch ongelofelijk trots zijn op Jonnie en Thérèse Boer en nu ook op Lars Aukema en Lisa Stam. Eén stad met drie … Lees meer Het bericht Sterren verscheen eerst op 1Zwolle.