Heropening ALDI IJsselmuiden zonder feestelijkheden

Vrijdagochtend 5 maart om 8.00 uur opent de vernieuwde ALDI-vestiging aan Burgemeester van Engelenweg in IJsselmuiden de deuren. Voor ouderen en kwetsbaren zal de winkel vanaf die dag al op 7.00 uur open gaan. In verband met de recent aangescherpte coronamaatregelen vervallen alle openingsfestiviteiten. 

De inrichting en het assortiment in de winkel zijn vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit.
Tekst gaat verder onder foto

Vernieuwd broodafdeling Aldi IJsselmuiden

De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur. Op zondag is de supermarkt in tegenstelling tot veel andere in de gemeente gesloten. 

DUURZAME WINKEL
Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers voor ALDI.
“Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.”