Alinda uit IJsselmuiden verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij Bingo

Een grote verrassing voor Alinda uit IJsselmuiden. Zij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek.

Alinda (49) gelooft haar ogen niet als zij de cheque van 100.000 euro tevoorschijn ziet komen: “Dit kan toch niet! Ik zou heel graag nog eens met mijn gezin op wintersport willen, en als ik nog groter mag dromen: een keer naar Australië en Nieuw-Zeeland, zodra het weer kan.”

Uitreiking op televisie

De uitreiking aan Alinda uit IJsselmuiden was op 21 februari te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.