Reza Hosseini versterkt Go Ahead

De 27-jarige Hosseini is een snelle opkomende tweebenige back die zowel op de rechterflank als op de linkerflank kan spelen. Hij komt over van hoofdklasser HZVV en heeft op Sportpark Middenwetering een contract ondertekend tot en met de zomer van 2022.

Reza Hosseini is geboren in Kampen en speelde tot zijn 12e in de jeugd van DOS Kampen. Daarna verhuisde het gezin naar Hoogeveen. In 2013 maakte Reza zijn debuut in het 1e van HZVV en daar is hij nu al 8 seizoenen actief en één van de sterkhouders. Momenteel woont hij nog in Groningen, maar op korte termijn gaat Hosseini verhuizen naar Zwolle, waar hij een eigen zaak wil gaan starten.

Tekst gaat verder onder foto

Er waren meerdere clubs uit de regio geïnteresseerd, maar zijn keuze viel op Go-Ahead Kampen. ‘’Uit de gesprekken die ik heb gevoerd met de TC en met de nieuwe hoofdtrainer Gert van Duinen (die ik goed ken vanuit zijn tijd als trainer bij HZVV) kreeg ik een heel fijn gevoel. De club heeft de ambitie om uit te groeien tot een stabiele hoofdklasser en ik wil de club gaan helpen om die doelstelling te behalen. Een club als GAK, met een grote aanhang, hoort mijns inziens ook in de hoofdklasse thuis. Kampen voelt voor mij als thuiskomen en ik denk dat we komend seizoen een goed voetballende en ervaren ploeg hebben dat mee gaat doen om promotie naar de hoofdklasse.’’ aldus Reza Hosseini