Dit hoor je op de radio zaterdag 6 maart

Dick Winkeler en Jan Scholten gaan in IJsselmond Informatief in gesprek met Harry Bruins. Harry is vennoot van ERF 1. Deze biologische melkveebedrijven op het Kampereiland ERF 1 en ERF 32, produceren Kampereilander dagverse zuivel zoals vla, yoghurt, karnmelk en boter, en diverse soorten kaas met de slogan: “puur, vol van smaak en zuiver”

Als VVD-raadslid van de gemeente Kampen, heeft Harry Bruins zich verdiept in de voorbereidende werkzaamheden Roggebot. Dit zijn nogal ingrijpende werkzaamheden aan de N307 en dat zal de nodige overlast geven. Hoe zijn burgers betrokken bij de besluitvorming- en inspraak op deze werkzaamheden.

Tekst gaat verder onder foto

Mooie Mensen krijgt Ingrid Ruijmgaary op bezoek. Dilys Derksen gaat onder andere praten over haar natuurgeneeskundige praktijk. Ingrid is een geboren en getogen Kampenaar. Hoe is het om al die tijd in deze stad te wonen?

Jeroen Franse belt in Time is Just an Illusion met zanger Henk Damen. Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben kun je hem van kennen.


10:00 IJsselmond Informatief

12:00 Mooie Mensen

13:00 Time is Just an Illusion

20:00 Soul Moods