Bibliotheek-aan-huis

Bibliotheek-aan-huis is een gratis haal- en brengservice. Voor alle leden die graag lezen, maar fysiek -al dan niet tijdelijk- niet (meer) in staat zijn om naar de Bibliotheek te komen. 


Hoe werkt het
Leden kunnen zich gratis aanmelden voor Bibliotheek-aan-huis. Hierna komt één van de vrijwilligers thuis op bezoek voor een eerste kennismaking. U bespreekt samen uw leeswensen. Vervolgens gaat de vrijwilliger één keer in de drie tot vier weken naar de Bibliotheek om boeken voor u te lenen. Deze worden thuisbezorgd en na het lezen ook weer ingeleverd bij de bieb. Makkelijk toch?


Wat kunt u lenen
Welke genres zijn uw favoriet? Heeft u speciale wensen zoals grootletterboeken? U kunt gebruikmaken van het gehele aanbod van de Bibliotheek.Bijvoorbeeld avonturenromans, detectives, historische en familieromans of moderne literatuur. Hebt u een hobby? Reist u graag al lezend in uw leunstoel? De vrijwilliger houdt rekening met uw speciale wensen.

Aanmelden en/of meer informatie
Aanmelden voor Bibliotheek-aan-huis kan door te bellen of mailen naar Jolanda Heldoorn via 038-33 121 01, klantenservice@bibliotheekkampen.nl.Op de website vindt u ook uitgebreide informatie: https://www.bibliotheekkampen.nl/service/bibliotheek-aan-huis


In het kort
Wat     : Bibliotheek aan Huis
Wanneer  : Per direct
Waar     : Gemeente Kampen
Voor wie   : Mensen die, al dan niet tijdelijk, fysiek niet (meer) in staat zijn om naar de bibliotheek te komen.