Geen motortoertocht “De Mooiste Dag” dit jaar

Sinds vorig jaar staat de wereld op zijn kop. Als gevolg van de maatregelen die vanuit de regering worden doorgevoerd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het bestuur van Stichting Life Live besloten dat De Mooiste Dag 2021 niet zal doorgaan. Kijkend naar de voorbereiding van dit evenement, de onzekerheid tot hoe lang de maatregelen duren vanuit de regering en onze kwetsbare doelgroep heeft het bestuur dit moeilijke besluit moeten nemen.

Stichting Live Life organiseert ieder jaar een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit Kampen en omgeving.Ontspannen achterop de motor of in een zijspan op weg naar een fantastische dag in de vrije natuur. Wat in 1996 begon als een kleinschalig evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement. In totaal zijn maar liefst circa 850 mensen betrokken bij De Mooiste Dag.

Dit jaar bestaat Stichting Live Life 25 jaar. Wij zouden dit groots vieren op De Mooiste Dag in juli, maar helaas moeten wij nog even geduld hebben. Wij hopen dat wij eind dit jaar voor onze doelgroep een plaatsvervangend event kunnen organiseren. Ideeën hiervoor genoeg, maar wij blijven vooralsnog afhankelijk van de Corona-ontwikkelingen.

Als bestuur blijven wij positief en gaan wij in september starten met het organiseren van De Mooiste Dag 2022, welke in het teken zal staan van ons 25-jarig jubileum.