20:00u LIVE BINGO, BORREL & BEATS SHOW van de stadsgehoorzaal kampen

Bingo, Borrel & Beats show, vol met muziekoptredens van lokale artiesten, talenten vanuit de sport en natuurlijk een grap hier en daar. We verbinden hiermee de binnenstadondernemers aan sport, kunst en cultuur.

20:00u LIVE BINGO, BORREL & BEATS SHOW van de stadsgehoorzaal kampen

Het theater zal feestelijk worden geopend door Burgemeester Bort Koelewijn waarna jullie worden meegenomen naar de grote zaal. Daar zal in een “Vrienden van Amstel-sfeer” worden gestart met een optreden van No Brakes gevolgd door de presentatie van het BOK bestuur. Geri de Windt en Michiel de Groot zullen de eerste Bingoronde presenteren. Andere presentaties worden verzorgd door o.a. Jac Ruiten en Rob van de Weerd (Op zien Kampers Ronde), Marianne Stoeltie en Dennis (Discoballenronde), Jos Hogenbirk en Leonie Post (Code Kampen Ronde).