Klinkende overwinning Kampenion

Het dak ging eraf bij tafeltennisvereniging Kampenion. Niet na de klinkende overwinning van Kampenion 1 afgelopen zaterdag maar ervóór al. En dat kwam door de storm. Gelukkig kon de wedstrijd wel doorgaan. Een stuk van het dak in de hoek van de zaal was door de hevige storm weggerukt zodat het publiek zaterdagmiddag de donkere wolken kon zien voorbij trekken. Het was erg koud in de zaal dus publiek en coaches hadden de winterjas nog aan. Een lichtpuntje waren de tien partijen die alle door de thuisclub gewonnen werden. Na het gelijkspel van vorige week (5 – 5) brachten Gert-Jan de Lange, die inmiddels hersteld was van zijn rugklachten, Julian Plette en Mark Hankel nu een stand van 10 – 0 op het scorebord. Tegenstander was Taverbo 2 uit het Brabantse Boxtel, vorig seizoen kampioen in de 3e divisie, in de poule waarin ook Kampenion 2 uitkwam. Kampenion 1 had de spelers van dit team nog niet eerder ontmoet. Gelet op de rating mocht een overwinning verwacht worden, maar de maximale overwinning was een verrassing.Kampenion 1 speelt komende zaterdag – weer thuis – tegen Vriendenschaar 1 uit Gouda. Gelet op eerdere resultaten wordt deze wedstrijd een stuk lastiger. Maar dat levert voor het publiek een mooie strijd op. Kampenion 2 speelt dan ook thuis, tegen Blauw-Wit 1 uit Almelo. Het eerste jeugdteam speelt tegen Emmeloord. Aanvang: 14.00 uur. Locatie: De Maten 6. 

Op de foto: Mark Hankel, Gert-Jan de Lange en Julian Plette | Foto: © Ralph Trip