N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen in beide richtingen dicht in avonden en nachten van 2 en 3 maart

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de N50. Daarom is de N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen (32) in beide richtingen afgesloten in de avonden en nachten van 2 en 3 maart tussen 20.00 en 06.00 uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. 

Werkzaamheden

We voorzien de N50 van een nieuwe asfaltlaag.

Afsluitingen 

De N50 is afgesloten tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen in beide richtingen in de avonden en nachten van woensdag 2 en donderdag 3 maart tussen 20.00 en 06.00 uur. Ook de tussengelegen op- en afritten zijn dan niet te gebruiken. 

Omleidingsroutes
Borden langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis)