Kelvin Groothand naar Go-Ahead Kampen

De 22-jarige Groothand, woonachtig in Zwolle, komt over van 2e klasser WVF en heeft bij Go-Ahead Kampen een contract getekend tot en met de zomer van 2023. Kelvin Groothand is een multifunctionele speler die zowel als aanvallende middenvelder en op alle posities voorin uit de voeten kan. Zijn kwaliteiten zijn een heel goed linkerbeen met een prima pass/schot. Daarnaast heeft hij een goed inzicht, een uitstekende techniek en snelheid in huis. Zijn carrière begon in de jeugd bij Be Quick’28, daar werd hij op jonge leeftijd al gescout door PEC Zwolle. Later verkaste hij naar Spanje, waar hij uit kwam voor Marbella en CD Estepona FS. In de zomer van 2019 keerde hij terug naar Nederland en koos ervoor om naar hoofdklasser Berkum te gaan. Bij Berkum verliep alles in het eerste seizoen voorspoedig en hij speelde veel wedstrijden. Later meer als invaller en in 2021 besloot hij om bij WVF te gaan spelen. Dit seizoen is hij in Westenholte de grote smaakmaker. Kelvin Groothand is zelf heel blij met zijn overstap naar GAK: ‘’De 1e klasse D lijkt me een super mooie competitie. Ik wil daarnaast zo hoog mogelijk voetballen en de ambitie van de club spreekt mij heel erg aan.’’ Nick Hendriks (DOS Kampen), Tim Sleifer (KHC), Nick van der Kooi (IJVV) en Bram van Enk (IJVV) hebben besloten om de rood-gelen te gaan verlaten. Vanuit het beloften elftal komen Jeffrey Bos, Niels van Dijk en Sam Zwanepol over naar de 1e selectie.