Reflex verliest thuis van Madjoe

De mannen van Reflex mochten op 2 april in eigen huis aantreden tegen Madjoe. Waar in de uitwedstrijd veel eigen druk en goed spel werd geleverd, werd in deze wedstrijd helaas het eigen niveau niet gehaald. De basis 7 begonnen de eerste set moeizaam, maar wisten de set wel binnen te halen met 25-20. Waar Reflex haar eigen serve en aanval redelijk op orde had de eerste set, kon dit niet worden doorgezet in de sets daarna.

Daarmee kwam Madjoe aan zet en wist met een goede service het spel van de mannen van Reflex te controleren en de macht in deze set over te nemen. De set werd nipt met 25-27 verloren. Dit bleek het keerpunt te zijn, waarop Madjoe de wedstrijd volledig naar zich toe kon trekken. Dit resulteerde in een 14-25 voor Madjoe in de derde set en een 24-26 in de vierde set. Eindstand: 3-1 voor Madjoe. Na een lange reeks van overwinningen en goede wedstrijd, eindigde deze wedstrijd helaas in een nederlaag. Volgende week mogen wij aantreden in de uitwedstrijd tegen PDK huizen.

Verslag: Robin van Capelle