Ten Brinke Set-Up onderuit in Bedum

Zaterdag 2 april stond de uitwedstrijd tegen DIO/Bedum HS 2 op het programma. Na een lange rit naar het noorden kon er worden begonnen aan de wedstrijd. Bedum staat 2de op ranglijst dus een zware pot stond te wachten.In de eerste set begon Set-Up niet scherp. De pass kwam niet aan het net waardoor er weinig keuze was voor de spelverdeler en Bedum het spel makkelijk kon lezen. Ook aanvallend was Bedum sterk en stonden ze steeds een paar punten voor. 25-21

Nadat Set-Up in de eerste set niet alert was. Waren de woorden van de coach duidelijk. Scherp beginnen en zorg voor dat er beleving in het spel zat. Het tegenovergestelde gebeurde helaas weer. Onnodige fouten werden gemaakt. De scheids had z’n bril thuisgelaten. En maakte daarom opmerkelijke beslissingen. Ook deze set ging verloren. 25-19Om de wedstrijd te kunnen winnen moest Set-Up deze set pakken en ervoor zorgen dat men scherper ging spelen. Maar zoals heel de wedstrijd al zat het niet mee vandaag. Ook deze set was niet fraai en ging de set naar Bedum die duidelijk beter speelde. 25-21

Set-Up wilde niet met legen handen naar huis daarom begon men eindelijk scherp aan de set waardoor het gelijk op ging. Pass kwam beter aan het net en de set-upjes werden netjes gebracht waardoor de aanvaller de kansen mooi kon afmaken. Maar het was niet de dag van Set-Up ook deze set werden er veel onnodige fouten gemaakt. 25-23
Aankomende zaterdag (09-04-2022) een thuiswedstrijd. Dit keer tegen Veracles HS 1.
Uitslag: Dio/Bedum HS 2 – Ten Brinke Set Up HS 1 | 4 – 0