Trainer Jeroen Kloekke verlengt contract bij vv Kampen

Jeroen Kloekke is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van de selectie van VV Kampen en verlengt daardoor zijn contract met minimaal één jaar bij de kleinste voetbalclub uit Kampen. Kampen is vorig jaar een samenwerking met DOS Kampen aangegaan en het project van de Kamperse clubs is deels doorslaggevend geweest in de keuze om langer door te gaan. Dit geldt voor zowel club als trainer. ‘We zijn samen ergens aan begonnen en ik heb niet het gevoel dat we daar al klaar mee zijn’, doelt Jeroen Kloekke op de samenwerking met DOS.

‘We wisten van tevoren dat het een lastig jaar zou worden en dat heeft ook gebleken. Desondanks hebben we wel een basis gelegd en daar moeten we ons verder in ontwikkelen.’ Jeroen Kloekke: ‘Het is een heel interessant project, die voor mij als trainer heel interessant kan zijn. Op het moment dat dit project gaat lopen, valt dit ook positief uit voor mij. Maar ook op het moment dat dit gaat lopen, kan ik ook van toegevoegde waarde zijn voor de club en om de samenwerking met DOS voort te zetten.’Kampen begon dit seizoen met een geheel nieuwe selectie. Een jonge groep, waar wel degelijk potentie in zit. ‘Je merkt gewoon dat veel jongens stappen aan het maken zijn.

Momenteel moeten we het vooral hebben van het ‘harde’ werken en de inzet, maar je merkt ook dat de ploeg beter wordt op het technische vlak. Het groepsproces is volop aan de gang’, aldus de trainer. Wat ook doorslaggevend is geweest, is dat Jeroen Kloekke het goed naar zijn zin heeft bij VV Kampen en is hij blij hoe het er aan toe gaat bij de club. Jeroen Kloekke: ‘Alles is gewoon goed geregeld hier. Freddy (Fred de Munnik, leider) regelt alles heel netjes voor ons. Alles staat voor ons klaar, van tenues tot gevulde bidons. Dat is een groot compliment waard’. Natuurlijk is het belangrijk dat je je goed voelt bij een club. Op de vraag of de trainer het naar zijn zin heeft bij de club, was zijn antwoord kort, maar krachtig: ‘Jazeker! Anders had ik niet verlengd!’