Winst voor dagteam biljartvereniging Reijersdam in laatste wedstrijd

In de laatste wedstrijd van deze competitie wist het dagteam van biljartvereniging Reijersdam (Rens Jager, Gerrit van Vlijmen, Wim Kars en Ben Wielandt) te winnen in de uitwedstrijd tegen Z.B.C. (Joop van Poorten, Wiebe Ypenga, Aart Borst en Jaques Burger) uit Zwolle. Het werd een 32-42 overwinning. Rens Jager begon slecht aan de wedstrijd maar in de 23e. beurt maakte hij een serie van 38 caramboles waarmee de wedstrijd tegen Joop van Poorten beslist was. Uitslag 5-12. Gerrit van Vlijmen was in 28 beurten te sterk voor Wiebe Ypenga en won met 7-12. Wim Kars had 30 beurten nodig om te winnen van Aart Bos, uitslag 8-12. Ben Wielandt had minder succes in de partij tegen Jaques Burger lukte hem weinig en verloor in 27 beurten, uitslag 12-6.
Het dagteam eindigde deze competitie op enigszins tegenvallende 9e. plaats.

Het C2 team van biljartver. Reijersdam (Rens Jager, Arend Bossink en Wim Kars) ging op bezoek bij De Brouwerij (Emiel Vonder, Bert Brouwer en Henk Vonder) was minder succesvol want het verloor met 35-29. Rens Jager verloor in 27 beurten van Emiel Vondel door in de laatste beurt een makkelijk carambole te missen en geen remise kon maken, uitslag 12-9. Arend Bossink lukte het wel om de laatste 28e. beurt alsnog een remise te maken tegen Bert Brouwer, uitslag 11-11. Wim Kars maakte een verdienstelijk debuut in de C2 klasse en speelde een goede partij met een moyenne van 2.00 maar onvoldoende voor de winst, hij verloor in 25 beurten van Henk Vonder, uitslag 12-9.

Het C3 team van BV Reijersdam (Benji van Kleef, Gerrit van Vlijmen en Herman Zegveld) boekte een kleine zege op Z.B.C(Peter Doorn, Matthias Dinkelberg en Peter Lutz) van 29-28. Benji van Kleef won in 32 beurten van Peter Doorn, uitslag 12-7 en Gerrit van Vlijmen won in 28 beurten van Matthias Dinkelberg, uitslag 12-9. Herman Segveld had niets in te brengen tegen Peter Lutz die de partij won in slechts 19 beurten, uitslag 5-12.

Het C2 team heeft de komende weken 3 thuiswedstrijden in het wijkcentrum Reyersdam op 13 april tegen De Brouwerij 2 en op 20 april tegen BV Steenwijk en op 27 april tegen Z.B.C.