Erik Ilbrink nieuwe aanwinst VV Kampen

VV Kampen heeft de eerste versterking voor het volgende seizoen binnen. Erik Ilbrink is vanaf volgend seizoen speelgerechtigd voor het eerste elftal, maar traint al wel mee met de groep. 

De 20-jarige Ilbrink is blij dat hij bij VV Kampen gaat voetballen. Na veel blessureleed wil hij bij VV Kampen de draad weer oppakken. Erik Schuitema, bestuurslid van de club, is blij met de komst van Ilbrink: ‘Erik is bij ons terecht gekomen om het plezier in het spelletje weer terug te vinden. Het belangrijkste is dat Erik weer fit wordt en uiteindelijk een bijdrage kan leveren aan VV Kampen. Als we dit voor elkaar krijgen, wordt er verder gekeken waar zijn plafond ligt.’

Erik Ilbrink speelde in de jeugd voor DOS Kampen en SC Genemuiden. Bij laatstgenoemde speelde hij in de tweede divisie en heeft hij in deze periode ook mee getraind met de jeugd van Go Ahead Eagles. Erik speelt het liefst in de spits, maar kan op de flanken of in een aanvallende rol op het middenveld uit de voeten.