2 medailles judoka’s IJsselmond in Antwerpen

Acht judoka’s van Judoteam IJsselmond waren afgereisd naar de Ippon Trophy in Antwerpen Op 14 mei waar Xander van Dijk wist knap het zilver wist te behalen in de klasse -15 jaar tot 66kg.

Na vier winstpartijen was in de finale alleen zijn Duitse tegenstander te sterk in de golden score.Syon Bakker wist met een mooie harai-goshi en een grondtechniek in de halve finale te komen. Hierin bleek zijn tegenstander net een maatje te groot. Syon behaalde knap het brons in de klasse -38 tot 15 jaar.Finn Cremer en Keano de Vries knokten zich in een grote poule tot de 5e plaats.

Daarnaast waren er voor Puck Stoel, Silvan Wierenga, Ruben Bruggink en Frank Boerman één of meerdere overwinningen maar kwamen ze nog te kort voor het podium. Een mooie leerzame ervaring voor de judoka’s.

Zaterdag 21 mei staat het eigen toernooi de IJsselmond Cup op het programma in de Reeve Kampen met 500 judoka’s die gaan strijden om de 1e ijsselcup .