Mischa van der Stoel en Sam Zwanepol keren terug naar DOS Kampen

Na de komst van Nick Hendriks en Rick Diender zijn de volgende versterkingen voor de 1e selectie een feit. De nu 19-jarige talentvolle Mischa van der Stoel en tevens 19-jarige Sam Zwanepol komen uit de DOS jeugd. De selectie van DOS krijgt voor volgend seizoen steeds meer vorm.

Mischa is al op jonge leeftijd vertrokken naar Go Ahead Eagles, waar hij heeft gespeeld van 2015 tot 2020. Daarna is hij bij DVS ’33 gaan spelen, waar hij deel uitmaakt van het beloftenteam Onder 23. Mischa is een spelbepalende middenvelder met een goede techniek.

Sam heeft na DOS gekozen voor Sportclub Genemuiden, waar hij drie jaar heeft gespeeld. Daarna is hij gaan voetballen voor Go-Ahead Kampen, waar hij dit jaar voor het eerst deel uitmaakt van de 1e selectie. Sam is een snelle en behendige rechtsbuiten.

Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken is verheugd dat steeds meer door DOS opgeleid talent terugkeert naar ‘De Maten’: “Dit laat zien dat het beleid van onze club aanspreekt en tot de verbeelding spreekt. ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’ wordt bij DOS niet alleen in theorie beleden, maar vooral in de praktijk gebracht. Het is fantastisch dat jong en veelbelovend talent die in de jeugd bij DOS al boven kwam drijven weer terugkeren op sportpark De Maten. Dit past uitstekend bij het beleid van de club. Ik ben blij dat Mischa en Sam en Rick Diender (20 jaar) volgend seizoen deel uitmaken van onze 1e selectie.”