Gert van Duinen stopt als hoofdtrainer bij Go-Ahead Kampen

Gert van Duinen heeft aan de TC van Go Ahead Kampen aangegeven dat hij vanwege persoonlijke omstandigheden geen gebruik kan maken van zijn contractverlenging voor het nieuwe seizoen 2022-2023. De club respecteert zijn keuze en het contract is met wederzijds goedkeuren ontbonden.

Gert van Duinen: ‘’Ik stop met pijn in het hart bij deze mooie club met een grote aanhang. Elke keer heb ik daarvan genoten, maar het is goed dat er nu voor iedereen duidelijkheid komt. Het team en de club verdienen een hoofdtrainer die er 100% staat en er is op dit moment teveel onzekerheid bij mij om dat te kunnen zeggen.’’

Voorzitter Theo Rietkerk: ‘’Het is jammer dat Gert van Duinen niet door kan gaan als trainer-coach van het eerste elftal, maar wij hebben begrip voor zijn situatie. Wij wensen hem een goed herstel en al het goede toe, privé en op zijn werk. Wij gaan ons beraden op de ontstane situatie.’’