KV DOS Kampen komt te kort in Dronten

DRONTEN – KV DOS Kampen heeft het zaterdag niet voor elkaar gekregen om de eerste twee punten van het seizoen binnen te halen, met een eindstand van 16 – 10 was ASVD in dronten een maatje te groot voor de kampenaren.

Na vorige week een goede wedstrijd gespeeld te hebben tegen TZ, werd er met goede moed afgereisd richting dronten voor de eerste twee punten. De 0 – 1 voorsprong voor DOS in het begin van de wedstrijd zorgde voor een sprankje hoop. Dit was echter van korte duur en het hardwerkende ASVD liet zien dat er niks te halen viel in Dronten. DOS verkleinde het verschil in de eerste helft naar 6 – 5, maar verder liet ASVD het niet komen.

Na een ruststand van 8 – 5 kon dos in de tweede helft het verschil nog een keer terugbrengen naar 12 – 10. Uiteindelijk werd er met een stand van 16 – 10 het fluitsignaal gegeven.

KV DOS Kampen kan terug kijken op een matige wedstrijd, waarbij de uitslag niet in lijn lag met de verwachtingen. Met nog twee wedstrijden te gaan tegen Dos Westbroek en KVA worden de kansen om niet puntloos te eindigen in deze competitie steeds kleiner.