Quintus komt met Summerschool tijdens zomervakantie

In de laatste week van de zomervakantie hoeft niemand zich te vervelen. Want kunstencentrum Quintus aan de Vloeddijk 38 organiseert van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 augustus de Summerschool, met beestachtig leuke zomerworkshops voor jong en oud.

De Summerschool begint op 23 augustus met een toffe Graffiti-workshop voor alle leeftijden vanaf 10 jaar. Onder begeleiding van Klaver5 ga je aan de slag met een eigen graffitikunstwerk dat je aan het eind van de workshop mee naar huis kunt nemen. Woensdag 25 augustus staan er workshops Peuterkunst, Kleuterkunst en Werken met inkt en potlood voor jongeren (14+) en volwassenen op het programma.

Tekst gaat verder onder foto’s

Insectensafari

Donderdag 25 augustus staat in het teken van de natuur. In de ochtend kan je aan de slag bij de workshop Beestachtige Tie Dye (8-14 jaar), tijdens de lunch ga je op Insectensafari (alle leeftijden vanaf 8 jaar) met natuurvereniging IJsseldelta en ’s middags kan je Kriebelbeestjes maken in 3D (8-14 jaar). Met dans en muziek sluit Quintus de Summerschool af: op vrijdag 26 augustus zijn er workshops Peuterdans, Kleuterdans, Dans Remix (7-10 jaar), Moderne Dans (10-14 jaar), Dans je fit (volwassenen) en Pianospelen voor (groot)ouder en kind. Meer weten? Op quintuskampen.nl vind je alle info en kun je tickets reserveren. Doe dit snel want vol = vol.