S.V. Zalk viert 50 jarig jubileum

Op 27 mei 1971 zagen de geelzwarten van de Sportvereniging Zalk het levenslicht. In 2021 bestond de omnivereniging bestaand uit gymnastiek, volleybal badminton, fit for women, tafeltennis en voetbal 50 jaar. Door alle onzekerheden van 2021 konden wij dat jaar niet ons jubileum vieren. Maar wat in het vat zit verzuurd niet!

Dus zijn wij van plan om op 26 en 27 augustus ons jubileum te vieren!

Op vrijdag 26 augustus om 20 uur staat erop het programma een voetbalwedstrijd tegen oud-spelers van PEC Zwolle, bij deze wedstrijd is iedereen welkom en de toegang is vrij!

Op 27 augustus is het een dag voor (oud) leden, (oud) bestuursleden, (oud) trainers en supporters. Wij beginnen deze dag met de alleskunner voor de jeugd. Daarna zal er een gezellig BBQ zijn en een fantastische feestavond met verschillende artiesten. Voor deze dag moet je, je wel aanmelden!

Heb jij aviditeit met S.V. Zalk doordat je lid, supporter, trainer of bestuurslid bent of geweest en heb je zin om het met ons te vieren? Ga naar de website svzalk.nl en vul het aanmeldformulier in!