Stremming N306 – Drontermeerdijk vanaf 29 augustus

Een van de doelen van het IJsseldelta Programma is het verbeteren van de waterveiligheid in de regio. Hier wordt met de deelprojecten gefaseerd naartoe gewerkt. De Drontermeerdijk is versterkt en opgehoogd. Deze werkzaamheden zijn eind 2021 al afgerond. Er is nog een laatste deel van de Drontermeerdijk dat aangesloten moet worden op de Vossemeerdijk en de nieuwe N307. De komende periode wordt de verbinding tussen de N306 en de N307 gerealiseerd. De weg langs de dijk wordt hierbij vervangen.

Om deze werkzaamheden te kunnen realiseren zal de N306 op maandag 29 augustus vanaf 07.00 uur t/m woensdag 31 augustus 19.00 uur worden gestremd ter plaatse van de Roggebotsluis. Het verkeer wordt omgeleid langs Dronten via de N307 en de N309. Bestemmingen langs de N306 en Drontermeerdijk, waaronder Restaurant At Sea, zijn bereikbaar via de zuidkant van de N306 vanuit de richting van Elburg. Fietsers houden gewoon doorgang.