Goede prestaties Kampenion in Duitsland

Het weekend van 27 – 28 augustus was voor tafeltennisvereniging Kampenion een bijzonder weekend. Vijf tafeltennissers reisden zaterdag af naar Soest, de partnerstad van Kampen, in Duitsland. Het was een gezamenlijk uitstapje met vier schakers van schaakvereniging O & O. De Kampenionners deden zaterdagmiddag mee aan een klein toernooi met spelers van TV Soest. Kampenion had bepaald niet de sterkste spelers op de Duitse tegenstanders afgestuurd. Desondanks kwam Kampenion met een aantal bekers thuis. 
Door loting werden de Kampenaren gekoppeld aan een partner uit Soest en zo traden zij in een dubbelspel Ên een enkelspel tegen de spelers uit Soest aan. Djengis van Nek werd met zijn Soester dubbelpartner eerste, Martijn Haanappel tweede en Jannick van den Broek derde. Veteraan Gerard Wessels en jeugdspeler Alexander Flinterman kwamen ook goed voor de dag. Kampenion kan terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. 

Op zondag kregen alle deelnemers een rondleiding in de prachtige binnenstad van de Hanzestad Soest en een ontvangst in het Burghofnuseum. Het was een leuk weekend voor de sporters van Kampenion en O & O. De reis werd mogelijk gemaakt door Stichting Kampen Internationaal. Gerard Wessels sprak er enthousiast over: “Voor Kampenion was het een weekend vol van sportiviteit, cultuur en leuke contacten. Alle deelnemers, uit Soest en Kampen, kijken al uit naar een herhaling volgend jaar.” 

Op de foto’s: de deelnemers aan het tafeltennistoernooi, en de ontvangst in het Burghofmuseum. 
(foto’s: Š Kampenion)