Humanitas organiseert vrijwilligers informatie lunch 3 oktober

Zet je talent in om een ander tijdelijk te ondersteunen.

Er zijn helaas nog steeds veel mensen die er alleen voor staan, mensen die tussen wal en schip vallen en wat hulp kunnen gebruiken. Om hen te ondersteunen zoeken we vrijwilligers in de gemeente Kampen.

Bij Humanitas Kampen zijn ruim zeventig vrijwilligers actief op het gebied van eenzaamheid, maatjescontact, vriendenkringen en vriendencafé, Thuisadministratie en Sinterklaasactie. Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij Humanitas, meld je aan voor de Vrijwilligers Informatie Lunch op maandag 3 oktober!

Aanmelden uiterlijk op 30 september bij Petra Stevering via p.stevering@humanitas.nl of tel. 06-57881049

Locatie: Posthuus, Oudestraat 137 a – vanaf 11.45 tot 13.15 uur