Klinkende overwinning Kampenion

Op de foto: Julian Plette (links) en Mark Hankel 
Foto: © Trip & Wessels

Team 1, het ‘vlaggenschip’ van tafeltennisvereniging Kampenion, was met drie overwinningen de najaarscompetitie goed begonnen. Twee daarvan leverden de maximale winst op: 10 – 0. Deze mooie reeks werd afgelopen zaterdag voortgezet. In het Brabantse Boxtel stond er aan het eind van de middag, waarin het publiek van een aantal mooie partijen kon genieten, een eindstand van 1 – 9 op het scorebord.

Toch was het spannend, met drie vijfsetters die alle drie naar Kampenion gingen. Julian Plette en Mark Hankel wonnen hun drie partijen en Gert-Jan de Lange won er twee. Het dubbelspel leverde een overwinning op voor Plette & Hankel. 
Kampenion staat nu bovenaan in de 2e divisie, maar met een wedstrijd meer gespeeld dan de nummer 2, de gedoodverfde titelkandidaat Pecos 1 uit Oegstgeest. 

Komende zaterdag is de thuiswedstrijd tegen Pecos. De Kampenaren hebben nog niet eerder tegen deze concurrent gespeeld. Het moge duidelijk zijn dat dit een enerverende middag gaat worden. Er wordt dan ook veel publiek in de zaal van Kampenion verwacht. 
Locatie: De Maten 6. Aanvang: 14.00 uur. 

Verder was het een magere week voor de teams van Kampenion. Slechts twee teams wisten met een overwinning thuis te komen. Team 1 dus, en team 4, dat met 9 – 1 van Swift 4 uit Deventer won.