Set-Up verliest in Deventer van Avior

Deventer – Ten Brinke Set-Up vertrok zaterdag eind van de middag richting Deventer want daar stond de wedstrijd tegen Avior op het programma, vorig jaar werd hier met pijn en moeite een 3-2 winst uit gehaald. Met deze gedachte in ons hoofd was men bereid om alles te geven.

De eerste set werd er redelijk begonnen, de pass kwam goed aan en aanvallend deden de IJsselmuidenaren niks onder t.o.v. van Avior. Set-Up liep mooi gelijk mee met de punten van Avior, echter waren het een paar kleine foutjes die de achterstand mogelijk maakte, hierdoor wist Avior uit te lopen en werd de eerste set afgesloten in 25-17 voor de thuisploeg.

De tweede set begon wederom op dezelfde manier, pass lag over het algemeen goed en de aanvallers konden worden opgezocht. Jammer genoeg was deze tweede bijna een precieze replica van de eerste set, want ook in deze set waren het de kleine foutjes en het toch niet helemaal scherp zijn de dingen die Set-Up de das omdeden. Ook deze set werd verloren met 25-17.

De derde set werd de opstelling iets gewijzigd in de hoop dat wat frisse vernieuwing het tij kon keren, dit leek ook echt zijn vruchten af te werpen. De pass bleef redelijk stabiel, de blokkering stond goed en heeft hierdoor veel punten gepakt. Dit gaf hoop waardoor Set-Up wat vrijer in de wedstrijd kwam en voor het eerst ook de leiding pakte in de set. Helaas herpakte Avior zichzelf en knokte zich dapper terug in de set wat resulteerde in een eindstand van 25-22 voor Avior.

De laatste set was een rommel set, er werden ballen geketst, de blokkering stond niet goed en werden iets meer service foutjes gemaakt. Hierdoor stond het op een gegeven moment 8-1 voor Avior met beide time-outs al gebruikt door Set-Up. Het geloof was een beetje weggevallen en de moed leek Set-Up in de schoenen gezakt te zijn. Er werden nog een paar wissels gemaakt en de wedstrijd werd uitgespeeld tot een eindstand van 25-14 voor Avior.

Uitslag: Avior HS 1 – Ten Brinke Set Up HS 1 | 4 – 0

Aankomende zaterdag geen wedstrijd en 22 oktober is Autoschade Van der Werf/SSS H2 de Set-Up tegenstander in Barneveld.