Badminton club Kampen organiseert Kampen Badminton open

Badminton Club Kampen organiseert op woensdag 16 november het Kampen Badminton Open. Dit toernooi wordt georganiseerd voor iedereen, die het leuk vindt om een avond gezellig en sportief bezig te zijn door samen te badmintonnen. 

Inschrijven kan in tweetallen. Op eerdere edities speelden er bijvoorbeeld teams van buurmannen, collega’s, zussen en vrienden. Bij het inschrijven geef je ook aan hoeveel badmintonervaring jullie hebben. Zo kan iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau, wat leidt tot spannende potjes badminton. 

Het Kampen Badminton Open wordt gespeeld in sporthal Cellesbroek, Akelei 1. De zaal is om 19.30 uur open om in te spelen. De wedstrijden beginnen om 19.50 uur. Inschrijven of meer informatie via annemarie@bckampen.nl.