3-0 verlies voor Reflex tegen Dynamo

Na een lekker bakje koffie en een sfeer impressie van de grote zaal van Dynamo kon de wedstrijd beginnen. Reflex was gebrand om te winnen in Apeldoorn. 

Na een korte bespreking in de gang stonden de spelers op het veld, Reflex startte met dezelfde formatie als vorige weken. Yvo als diagonaal, Erik en Thomas als middenmannen, Chiel als spelverdeler en Thijs en Lukas als passerlopers. 

De wedstrijd begon niet goed, na de 2-2 wisten de mannen uit Apeldoorn het naar 7-2 te brengen. Hier vroeg coach Gootjes direct de time-out aan. De spelers kwamen het veld weer op en ze konden beginnen aan de inhaalslag. Er bleven er veel eigen fouten aan de kant van Reflex en na nog een time-out wist Dynamo set 1 te winnen. 

Ook in set 2 wist Dynamo direct de voorsprong te pakken, de mannen uit Kampen bleven in een aantal rotaties erg lang staan en verloren veel punten. Dynamo voerde enkele wissels uit en Reflex wist niet terug te komen in de set. Dynamo had een aardige serves druk waar Kampen het zwaar mee had. Ook set 2 gaat verloren voor de mannen uit Kampen. 

In set 3 voert coach Gootjes een aantal wissels uit, Matthias wordt er in gewisseld voor Thomas in het midden, Yvo wordt eruit gehaald en Thijs mag het doen als diagonaal. Job wordt er ingewisseld op de passer loper positie. Reflex begint een stuk beter in set 3, ze scoren veel en er gaan ook nog veel ballen de lucht in uit de verdediging. Tot de 17-17 is het erg spannend, daarna wist Dynamo wederom een gat te slaan en de set te pakken. 

Na het publiek te hebben bedankt en lekker te hebben gedoucht was het tijd colaatje/biertje reisden we weer terug naar Kampen. 

Komend weekend spelen wij in de beker tegen VC Sneek H1 en MKB Accountants VCV H1 om 15.30 en 19.30! Allen van harte uitgenodigd om ons aan te moedigen en ons zo een ronde verder te helpen in de beker! Tot dan!