Voorbeschouwing KHC – DOS Kampen

Zaterdagmiddag a.s. staat de 1e kamper derby op het programma voor de competitie. KHC had enkele weken geleden met 4-1 gewonnen van de poelanten in de poule fase van de KNVB beker. KHC had in tegenstelling tot de buren een geweldige voorbereiding. Het won het Berend Elzermantoernooi in Oosterwolde, en staat inmiddels in de 2e knockout ronde van de beker. De start in de competitie was voor de buren ook nog niet geweldig, maar de laatste weken komen ze op stoom. Op rij wist het zowel WHC en koploper Quick’20 te verslaan. Een geweldige prestatie na zo’n stroeve start. KHC is nog steeds ongeslagen en staat verdienstelijk met 11 punten op een 2e plaats. 

Zaterdag a.s. kunnen de teams laten zie waar toe ze in staat zijn. Kan Dos Kampen de prestatie curve een vervolg geven. Of en dat hopen we natuurlijk van KHC zijde, kunnen onze blauw-witten mee strijden om de 1e periode titel. Die komt met een zege wel heel erg in zicht, want een week later komt Quick’20 uit Oldenzaal naar De Venen. De ploeg is in vorm, maar moet oppassen voor overschatting. Veel teams zijn aan elkaar gewaagd in deze leuke 1e klasse E. 

Het zal druk worden zaterdag op Sportpark De Venen, en het verzoek is dan ook om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Aan de kassa kan gepind worden maar er kan ook contant betaald worden. ( graag gepast senioren 5 euro en 65 + en jeugd 3 euro) 

De wedstrijd op Sportpark De Venen begint om 18.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Stan Endeman uit Luttenberg geassisteerd door de assistent scheidsrechters Marvin van Tent en Ruben Blaakmeer.