Bestuurswissel bij Badmintonclub Kampen

Op de foto: Anja Ekkelboom (links) en Berber Bouma
Foto: Annemarie Langeslag

Tijdens de algemene ledenvergadering van 7 november heeft Berber Bouma na ruim tien jaar afscheid genomen van het bestuur van Badmintonclub Kampen. Voorzitter Anja Ekkelboom sprak haar toe met de opmerkelijke woorden: ‘Niemand kan mooier van een drol een gebakje maken.’

Vanuit haar functie als algemeen bestuurslid heeft Berber jarenlang de PR, communicatie en sociale media voor BC Kampen geregeld. Ook zorgde ze ervoor dat de club meedeed aan verschillende acties waarmee (sponsor)geld opgehaald kon worden. Zoals Anja zei: ‘Zelfs als er niks bijzonders te doen of melden was, wist Berber er met haar enthousiasme wat moois van te maken.’

Tijdens dezelfde vergadering meldde zich ook al een nieuw lid; André van Dijk zal Berbers plaats in het bestuur innemen, dat daarmee weer compleet is.