Klinkende overwinning Kampenion in Zoetermeer

Mark Hankel (op de achtergrond). Foto: © Ralph Trip

Het was afgelopen zaterdag al weer de zevende en op een na laatste wedstrijd in de najaarscompetitie van het vlaggenschip van tafeltennisvereniging Kampenion. De thuiswedstrijd tegen De Boer Taverzo 3 was geëindigd in een 10 – 0 overwinning, dus vol goede moed reisden Gert-Jan de Lange, Julian Plette en Mark Hankel af naar Zoetermeer. Ook daar pakte Kampenion 1 flink uit. Met de uitslag van 2 – 8 kunnen de Kampenaren tevreden zijn.

Julian Plette zei over deze wedstrijd: “Mark Hankel was de man bij Kampenion vandaag. Hij pakte alle drie zijn enkelpartijen en ook nog het dubbelspel. Ondanks de off-day van mijzelf en Gert-Jan de Lange wonnen wij er toch twee, maar Mark Hankel nam de meeste punten mee.”

Kampenion 1 staat steevast op de tweede plek, een knappe prestatie voor dit jonge team. De laatste wedstrijd in poule A van de 2e divisie is komende zaterdag, thuis tegen Taverbo 1 uit Boxtel, dat derde staat. De verwachting is dat het publiek een aantal spannende wedstrijden voorgeschoteld zal krijgen.

Kampenion 2, dat uitkomt in de 3e divisie, heeft het moeilijker. Het verloor in Utrecht van SVE 2 met 6 – 4. Thomas Niemeijer won twee wedstrijden en Jordy ten Have en Robin Lieftink namen een puntje mee naar Kampen. Kampenion 2 voelt het degradatiespook in de nek hijgen en ontmoet de laatste wedstrijd de koploper. Komende zaterdag mogen de heren het thuis opnemen tegen de helden van Hercules 1 uit Terborg, dat met drie straatlengtes voorsprong op kop staat.

Op 15 november tijdens de algemene ledenvergadering van Kampenion werd Henny Boxman in het zonnetje gezet. Hij had jarenlang als administrateur op voortreflijke wijze de boekhouding bijgehouden en nauwgezet de inkomsten en uitgaven bewaakt. Hij kreeg daarvoor een welverdiende merci en een mooi boeket.

Henny Boxman, merci. Foto: © Gernant Peggeman