Voor Kampenion zit de competitie er op

Op de foto: links Gert-Jan de Lange 
Foto: © Ralph Trip 

De laatste wedstrijd bij tafeltennisvereniging Kampenion was op zaterdag 3 december. Het eerste jeugdteam speelde thuis tegen GTC 2 uit Genemuiden. Aan het eind van de middag stond er een enigszins tegenvallende uitslag op het scorebord: 4 – 6. De uitwedstrijd had Jong Kampenion gewonnen met 1 – 9, maar ditmaal had GTC de sterkste opstelling neergezet. Met twee overwinningen was Ismay Kaptein de sterkste aan de Kamper kant. 

Het eerste seniorenteam speelde zijn laatste wedstrijd op 26 november, thuis tegen Taverbo 1 uit Boxtel. Dat toen volgens de Kamper kenners een overwinning verwacht mocht worden, was duidelijk. Maar dat er aan het eind van de middag 10 – 0 op het scorebord stond, was een verrassing. Kampenion 1 knalde het jaar uit met een maximale overwinning. Julian Plette en Mark Hankel wonnen hun drie partijen. Gert-Jan de Lange won er twee. Aan een derde wedstrijd kwam hij niet toe omdat zijn tegenstander helaas voor aanvang van de partij moest opgeven. Het dubbelspel werd gewonnen door De Lange en Hankel. 
Met zes overwinningen, en – tegen de kampioen – een gelijkspel en een nederlaag eindigde Kampenion 1 als tweede, net als in het voorjaar 2022. Een knappe prestatie voor dit jonge team. In het percentageklassement staan Julian Plette, Gert-Jan de Lange en Mark Hankel derde, vierde en vijfde met resp. 75, 74 en 71 procent. 
De nieuwe competitie, waarin Kampenion wederom uitkomt in de 2e divisie, begint op 28 januari.