IJVV en Emiel Diender aan het einde van het seizoen uit elkaar

De wegen van hoofdtrainer Emiel Diender en IJVV zullen aan het einde van het lopende seizoen gaan scheiden. Beide partijen zijn het hier in de afgelopen periode over eens geworden.

De samenwerking tussen Diender en IJVV startte in de zomer van 2020. De hoofdtrainer was toen der tijd actief bij CSV’28 en tekende in december 2019 voor één seizoen. Zijn debuutseizoen viel helaas door corona deels in het water. In een lastige situatie wist Diender toch met zijn originele en afwisselende oefenstof de spelers te prikkelen.

In zijn tweede seizoen kende IJVV de beste start van een seizoen sinds tijden. In de eerste wedstrijden bleef de ploeg ongeslagen en deed het mee om de bovenste plekken. Het mindere middenstuk van de competitie brak de ploeg uiteindelijk op. Met een knappe eindsprint deed men er nog alles aan de nacompetitie te bereiken, maar kwam het één punt te kort.

Dit seizoen kende IJVV een uiterst moeilijke start, maar de laatste periode zien we een sterk stijgende lijn in het voetbal en de resultaten. IJVV heeft er dan ook alle vertrouwen in dat Emiel met zijn elftal het seizoen succesvol gaat afsluiten.

Na een periode van drie jaar gaat IJVV dus opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Volgend seizoen wil Emiel starten met de opleiding Trainer/Coach 1. IJVV wenst hem hiermee alle succes toe en in zijn verdere loopbaan als hoofdtrainer. Daarnaast zullen de wegen van de assistent-trainers Brian Wezenberg en Jos Bartelink eveneens gaan scheiden. IJVV wenst Brian en Jos eveneens veel succes met de vervolgstappen in hun trainersloopbaan.

Bron: ijvv.nl