Julian Plette wint Handicaptoernooi Kampenion

Op de foto: Wim Tillema en Gert-Jan de Lange. 
Foto: © Gerard Wessels

Bij tafeltennisvereniging Kampenion is altijd wel wat te doen. Ook al is de competitie afgelopen, de trainingen gaan gewoon door, ook in de kerstvakantie. En de zaal gaat nog steeds elke dinsdagmiddag om 15.00 uur open voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Daar is vanaf het begin (in mei) goed gebruik van gemaakt. Een groep mensen uit Oekraïne komt wekelijks een balletje slaan, en onder het genot van een kopje koffie of thee heeft men een warm contact met elkaar en met enkele spelers van Kampenion. 

Afgelopen zaterdag was er voor de eigen leden het Handicaptoernooi. De ‘handicap’ was dat de tafels in een andere opstelling dan de ‘standaard’ opstelling waren geplaatst. De groene tafels stonden in de meest wonderlijke opstellingen, bijvoorbeeld scheef, ver uit elkaar, hoger (of juist lager), enzovoorts. De spelers van Kampenion konden hun tanden stuk bijten op de buitenissige tafels. Het werd een sportieve en gezellige middag. De activiteitencommissie had voor wat lekkers gezorgd en na afloop van de wedstrijden werden de prijzen uitgereikt. 
Julian Plette bleek het beste overweg te kunnen met de ‘handicaps’, gevolgd door Gert-Jan de Lange en Wim Tillema. De eerste prijs bij de jeugd was voor Thijs Regterschot; tweede werd Jordy de Vries.